vrijdag 20 september 2013

Driehoeksjaal

Na de omslagsjaal voor mezelf moest er ook een fijne warme sjaal voor Renske komen. Liefst met blauw en groentinten.
 
Het werd een driehoeksjaal, gehaakt met het garen Fenna van Wibra.
Het garen schijnt een hype te zijn en inderdaad het heeft een prachtig kleurverloop en haakt lekker weg. Lekker goedkoop ook: € 1,79 per 100 gram, maar het is 100% acryl.


 Er zijn verschillende kleurencombinaties, maar onze Wibra had ze niet allemaal. Bovendien moest ik er een paar keer voor terugkomen, want het vloog de winkel uit, zei de kassiere.

De driehoeksjaal heb ik gehaakt met grannies en aan twee uiteinden heb ik langere punten gehaakt, zodat de sjaal gemakkelijker rond de hals kan worden geknoopt.
Lekker warm!
 
Karin

10 opmerkingen:

 1. wow, mooi!! Dat garen van Wibra is heerlijk vind ik. Ook al is het acryl. Heb er net een plaid van gemaakt. En ga lekker verder! Maar idd, je moet er wat voor over hebben. Maar he, onze financien blijven zo wel beter op peil haha.
  xxc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, wat een leuke sjaal!
  Gauw weer eens naar de Wibra:)
  Groetjes Geriene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sjaal.
  Van die kleur heb ik ook 2 bollen. Ze vliegen inderdaad de winkel uit. Heb gevraagd op welke dag ze hun leveringen binnen krijgen zodat ik gelijk op de stoep sta om mijn slag te slaan :-)

  Fijn weekend,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben wel erg veel gemeen he, haha. Te bizar. En qua hotel, of overnachting, als je gaat voor lekker gezellig en toch goedkoop, sonnevanck is echt een aanrader. Die wc is goed te doen. 35 euro, heerlijk eten, prachtige locatie. Maar qua dorp is Bergen natuurlijk veel leuker! Daar gaan we ook wel naar toe, maar overnachten daar is ietsie pietsie duurder :-). En het garen, ik koop het ook wel bij wibra, maar het heet dus toch anders. Mmm, raar he. Op Kreta was ik in Sitia, bij een vriendin. Is dat het zuiden? geloof het niet. Zij woont daar al jaren. Laten we een x koffie drinken! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Denk dat wibra ondertussen al is uitverkocht ! Prachtige draad en verwerkt héél mooi

  Kom je ook eens kijken naar onze creaties
  www.creadiva.be

  groetjes
  diane

  en volgers zijn nog altijd welkom

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige stola, ik ben jammer genoeg nog niet in het bezit van dit garen, maar het ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...