maandag 16 april 2012

Rommelmarkten

Het seizoen is weer begonnen! Afgelopen zaterdag waren er maar liefst vier rommelmarkten in een kring van 5km rond ons huis. Raad eens wat ik zaterdagmorgen heb gedaan?
Heerlijk rondneuzen!
De buit is weer onverwacht en dat maakt het ook zo leuk. Ik wilde graag nog wat mooie porseleinen kopjes , maar ja, daarvoor moet je niet meer op de rommelmarkt/kringloop zijn heb ik al vaker gemerkt.
Dit vond ik wel:
Een enorme vaas (wel zo'n 50cm) van Bavaria aardewerk, die ik eerst erg lelijk vond, maar wonderwel past bij mijn  rommeltjes op de veranda.
Een lief vaasje van echt kristal, perfect voor het boeket gekregen voor onze trouwdag, afgelopen vrijdag (al 17 jaar)

Een oud rotanstoeltje voor 1 euro. Elk jaar scoor ik wel ergens zo'n stoeltje. Ik heb er al drie nu. Zo leuk nostalgisch.

En als klap op de vuurpijl: een geweldige "Projektor Obrazkowy B-2"

Compleet met 5 filmpjes. Die filmpjes zijn een soort dia's aan elkaar, die je er handmatig doorheen moet draaien. Elk plaatje heeft een tekst.
Dit is voor mij puur jeugdsentiment. Wij hadden thuis zo'n projektor en steevast werden de kinderfeestjes ermee opgevrolijkt. Met z'n allen in het donker in het achterhuis, de projektor gericht op een oud laken en dan maar griezelen met Sneeuwwitje of lachen met Donald Duck. Geweldig!

Samen met een Hinkel Twister voor Renske was ik € 13,50 kwijt voor alles.  I love rommelmarkten :))

Karin

5 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik zal zien wat ik morgen kan scoren op mijn eerste tocht door krinloopwinkelland!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig he? Schatgraven is het; je weet van tevoren niet wat je vindt!
  Als je dan wat leuks tegenkomt gaat je hart gewoon sneller kloppen, heb jij dat ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie score, ik heb nooit zoveel geluk op de rommelmarkt, ik ga op 24 juni zelf spullen verkopen op de Massale garage sale in Mantgum.
  Dus uh, misschien zit er wat voor je bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie vaas....ik ben al heel lang op zoek naar zo eentje (bavaria) maar dan in het blauw zoals je wellicht begrijpt ;-)
  heerlijk lekker rondstruinen, heb ik afgelopen zaterdag ook gedaan.
  genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie vondsten! Zag dat je ook leuke nieuwe hoesjes genaaid hebt. Heb je toevallig een patroon van zo'n oud kussentje dat in een rotanstoeltje hoort?? Wel een stoeltje maar zonder kussen en zou het leuk vinden om het originele model kussen te kunnen maken. Hoor graag van je desierkip@gmail.com
  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...